Döm i hövvet.

Har följt Adam Tenstas "kupp" mot TV4 och drevet mot Bodin efter. Jag tycker att Tensta gjorde en snygg markering att han ej tyckte det var ok med rasism i TV4. Några har gafflat om att det var omoget och att han "borde tagit diskussionen", men vet ni, man behöver inte alltid ta alla jävla diskussioner jämt. Ibland är det mer effektivt att faktiskt inte ta den, eller att agera i det tysta. (Nu var han ju ej tyst heller utan berättade varför han lämnade studion).

Egentligen hade det väl på det stora hela inte jättestor betydelse att det var Bodin som varit där, utan att det varit en person som haft rasistiska åsikter. Jag är väl inget större fan utav Bodin.
Men jag tycker lite synd om henne som fått så jävla mycket hat på internet. Att folk kan sitta bakom en skärm och tycka att det är ok att bete sig som rövar är ju... hemskt. Ibland skrämmer folk mig på riktigt. 

Blev för övrigt lite besviken över att Bodin i sin ursäkt skyllde på att hon var ifrån Grums och att alla pratar så där. Men alltså... jag har ju frisörat i Vålberg rätt länge (det är mini-hålan innan Grums) och jag har träffat så otroligt fina människor som definitivt förstår den negativa innebörden av att använda n-ordet. Folk är inte idioter för att dom kommer ifrån mindre orter. 
Den enda märkbara skillnaden jag märkt av i småhålor och i storstäder är att folk skvallrar mer, men det är väl rätt naturligt då alla känner alla. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0