Äger sönder!!

Asså var på testdag till medicinsk-sekreterare härromdan. Det var många tester och jag var rätt dålig. Förutom på intervjun. Fast den gick väl oxå sådär. Har en rätt dålig självbild ibland. 
Jag nämnde att jag hade bra tålamod vilket är en stor stor lögn. Jag har sämst tålamod. Blir det inte som jag vill direkt så ger jag upp.

Sen fick jag frågan om hur jag var i en grupp, samarbete och sådär. Och jag ba "jag tar över ALLTING, ALLT!!" Dom ba "ehh så du menar att du tar intiativ ofta?" Då blev jag tyst och nickade. 
Tar inte över någonting, aldrig, gör som folk säger till mig att göra och är rätt nöjd med det. 

Har ett fantastiskt storhetsvansinne ibland. 

Kommentarer
Postat av: emmy

haha jag känner så igen mig. man blir lite nervös och säger nåt jävla random som man inte kan stå för sekunden senare. när jag träffade stefan sundström blev jag så till mig och nervös att jag sa "min mamma gillar inte din musik" :( fanns ju så mkt annat jag kunde ha sagt. åååå!!

Svar: Hahahaha!! Bästa grejen att säga!
din apa i etern.

2015-05-24 @ 13:27:55
Postat av: Anonym

där jag jobbar har jag en massa kontakt med medicinska sekreterare. jag skulle nog verkligen gilla att ha en personlighet som dig på min arbetsplats. :)

Svar: Haha naaw! Får väl hålla tummarna att jag kommer in! :)
din apa i etern.

2015-05-24 @ 20:34:30
Postat av: hogie

HAHAHA Emmys kommentar! GULD! När jag träffade Jack Vreeswijk så sa jag "Min syster tycker att du är snygg". Fast då sa han iofs "Skönt att höra! Alla andra säger bara nåt om min pappa". Så det blev win ändå.

Svar: Hahah!! Det är svårt när man blir starstruck oxå! Haha!!
din apa i etern.

2015-05-25 @ 11:02:41
URL: http://hogieskill.blogg.se
Postat av: emmy

hogie hahaha!! man är så feg o desperat så man slänger ut nån annans åsikt. bra att han blev glad iaf! stefan svarade typ: ja smaken är olika...jag bara: ja...

2015-05-25 @ 15:38:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0