Inskränkt.

Jag är rätt förtjust i migsjälv. Tycker att jag är empatisk, socialt anpassningsbar och trevlig. En av mina bästa sidor är nog att jag är självmedveten. Är man självmedveten så går det bra att jobba med sigsjälv, sina bra och dåliga sidor och sådär... ni vet utveckla sigsjälv typ. 

En av dom värsta sidorna jag ser hos människan är nog att vara trångsynt. Det är en tråkig egenskap som oftast bortförklaras med att man istället är typ envis. Eller har "bestämda" åsikter. Vägra se världen från andra perspektiv än sin egen inskränkthet. Att tro att man besitter i en sanning utan vidare eftertanke, för USCH vad hemskt det vore att faktiskt lära sig något nytt. 

Nä hörrni, blir jag sån tänker jag definitivt plasta in mig i folie tills jag förmår att tänka längre än näsan räcker till. 

Gonatt.

Kommentarer
Postat av: Exakt!

Alltså JA! Instämmer! Hatar folk som beskriver sig själva som envisa, för det betyder ofta att de är omöjliga att samarbeta med och alltid promt ska få sin vilja fram, och dåliga på att ta till sig vad andra har för idéer och förslag.

Samma som spontan, låter härligt galet och positivt men det är oftast personer som är omöjliga att planera ngt med eller som är för lata för att planera framtiden.
Usch!

2015-05-31 @ 16:24:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0