Oj. Snart.

Jag har skrivit kanske fem blogginlägg idag?! Publicerat det töligaste. 

Alltså jag MÅSTE sluta läsa på familjelivs änglarum och sluta läsa om orsaker till varför bebisar dör i magen. Man blir ju lixom inte riktigt klok. Och det verkar finnas ca 500 orsaker till varför bebisar dör. 
Tror dock att det beror på att vi inte har fått en förklaring än. Fick iofs brev från spec-mvc idag för att träffa doktorn och jag tror att det kanske är provsvaren från obduktionen? 
Känner definitivt att jag inte vill veta. Samtidigt som jag ABSOLUT vill veta. Det är jobbigt.

Jag saknar henne jättemycket varje dag och ibland känns det så jävla ofattbart att jag varit med om detta. Nästan som att det hänt någon annan människa som man kanske kände väldigt väl. 
Har en bild i huvudet av hur barnmorskan håller upp henne i en filt framför mig och hon bara ligger där livlös och så känner jag på hennes kalla hand. Barnmorskan frågade om jag ville hålla henne men det ville jag inte. Och jag ångrar mig inte för om jag hållt henne kanske jag aldrig velat släppt. Hon hade mörkt mörkt hår och plutmun och det såg ut som hon sov. Lille fina Jonna. Snart är det åtta månader sen. 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag blir ledsen av att läsa om din sorg, blir alldeles kall när jag försöker föreställa mig hur det känns... Jag hoppas att ni får provsvaren nu så att såren kan börja läka.

2015-05-06 @ 23:45:20
Postat av: tildabu

Förstår din sorg. Minns du att jag tipsade om min anhörigas stödgrupp som finns i Karlstad? Det kanske var ett tokigt tillfälle då när allt var som värst... Men de finns ju kvar och har alla gått igenom samma saker. Maria som hon heter har fått två barn till sedan dess men är fortfarande aktiv med att stötta andra, bearbeta, leta information och samla in pengar till forskning om det hela. Kram på dig!!

Svar: Ja just det ja! Fick frågan av kuratorn oxå, om vi ville gå i stödgrupp och träffa andra föräldrar med liknande erfarenheter, men jag tror inte riktigt det är min grej. Har jättefint stöd i andra personer som gått igenom samma sak! Tack för omtanken dock! Kram!
din apa i etern.

2015-05-07 @ 07:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0