Sur.

Var hos läkaren idag. Innan jag var där var jag sur och tänkte att hon skulle säga att det inte gick o göra något. Sen började jag tänka på alla kvinnosjukdomar som "det inte går o göra något åt" och blev ännu grinigare. 

Hon sa att det inte gick o göra något. (Alltså var där för foglossning). Jahaja. Migränen då? Nää... Ta en alvedon o vila. Fast det kanske bara är huvudvärk. Jo du har foglossning minsann, men det känns inte som att det är så farligt. Mmm... Gå till sjukgymnasten kanske... Inte någon ide o sjukskriva om du är arbetslös. 

Efteråt blev jag faktiskt gööörgrinig. Tror inte doktorn haft foglossning nån gång. Och vaddå "inte så farligt"?!? Det har ju hänt x antal gånger att jag inte kan gå. Ska jag behöva kräla fram eller tappa ett ben? Det är förresten inte huvudvärk. Vet ni, om man tar en tablett så går huvudvärken över, det gör den inte om man har migrän. 
Nä! Känner mig lite förminskad faktiskt. 

Ne...................:(((((

Kommentarer
Postat av: Therese

Gå till vårdcentralen och få zoomig för migränen. Det absolut bästa som finns när man har migrän. Funkar även om manär gravid. Hade jjättemycket migrän när jag var gravid :(

Svar: Jag VISSTE att det fanns något för migränen!! Jag sa det till läkaren (har för mig att du skrev det till mig sist jag var preggo oxå) att det fanns något som en bekant tagit och hon ba "det finns bara citodon...." Och det lät ju inte något vidare... Vad dåligt att dom inte har koll! Ska kolla upp! Tack! 👍
din apa i etern.

2015-05-05 @ 18:44:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0