Längtar!

Förhoppningsvis en vecka kvar till igångsättning! 
Ser fram emot jättemånga saker;

- guuu va kul o träffa bebis - äntligen! Det ska bli sjukt spännande att träffa personen som jag agerat hyresvärd åt i nio månader nu! 

- tänk att kunna ta på sig strumporna helt själv. 

- göra i ordning bebissängen! 

- frihet. Ni med barn ba "HAHAHA". Nej men ni fattar vad jag menar. Orkar inte vara gravid mer nu, känner mig instängd i kroppen. 

Saker som oroar mig lite;

- amningen. Det tog skitlång tid innan jag bestämde mig för om jag ens ville amma. Alla bara gnällde om det och jag hade svårt att se några fördelar alls. Men jag tänker såhär, jag ska ge det två veckor, om jag hatar det eller det gör typ jätteont så tänker jag sluta. Ser inget nobelt i att lida för sakens skull. 
Sen kommer jag inte amma länge heller oavsett om det fungerar fint. Jag vill jobba. 

- jobba. Jag har inget jobb. Jag vill börja jobba efter 6 månader, sen vill jag att Jonas ska vara hemma i ett år med ungen. Här är vi jämt lite oense dock... 
Hoppas jag får ett jobb? Annars blir det svårt. 

- träna. Alltså min kropp är ej ett tempel längre utan känner mig så otroligt jävla skitsvag och trött. Vill bli stark(are) igen. 

Osv! Det här är ju grejer jag vill, HUR det blir är väl en annan femma, är helt medveten om det.  


Packade upp jonnas bebiskläder i helgen, och OMG vad mycket kläder vi har! Behöver inte köpa kläder förräns ungen är typ två år??


Kommentarer
Postat av: Sara

Åh bara en vecka kvar!! Så spännande! Blir helt uppspelt :D

Amning var jag också skeptisk till innan men när det funkade så kändes det väldigt bra. Så ta det som det kommer och gör ett försök. Går det inte så går det inte och det blir bra ändå.

Kram och puss

Svar: Ja eller hur! Så himla spännande!! 😁😁

Ja det är ju skitsvårt att ens bilda en uppfattning om det innan man ens testat. Jag hoppas ju att det funkar skitbra! 👍
din apa i etern.

2015-10-13 @ 22:02:28
Postat av: kret

Kul att det är nära! 😊
Förstår precis vad du menar med frihet. Bebisen kan du ge bort när du behöver duscha, men magen sitter där den sitter.
Ha ingen ångest över amningen. Ja, alla kommer att lägga sig i och fråga om det, även folk du inte trodde. Ja, det gör ont i början. När det funkar är det värt det, men jag ångrar att jag inte gav upp tidigare med Casper. Även om det funkar kan det vara skönt att stöta till med ersättning för att få vila brösten en stund och göra ungen ordentligt mätt.
Äta och dricka ordentligt, kanske mer än som gravid, är ett måste för att det ska finnas mjölk. Kom ihåg att lyssna på dig själv om hur det känns. Ingen annan ska bestämma åt dig eller gedig ångest!

Svar: Tack för di kloka råden kritan!! 👍
din apa i etern.

2015-10-16 @ 00:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0