Som karusell.

Jonas säger att han får ont i fötterna när han åker bil med mig som passagerare pga att han bromsar så hårt. (??????)

Igår vaknade jag klockan två typ. Sen kunde jag inte somna om förräns klockan var sju. Åt frukost vid fem. Såg en dokumentär om en fantastisk dam på 102 år som bloggade och hade datakurser. Fantastiskt! Vaknade 09.40 och hade svår yrsel när jag vände mig om i sängen, det var som om jag åkt världens karusell, allt bara snurrade.
Extremt märkligt?????!!! 

Idag var vi på husvisning. Fint hus men litet. För litet för oss, åkte till pappa och Åsa och hälsade på, dom hade tagit emot en ensamkommande flykting som skulle bo där ett tag. Kändes lite surrealistiskt att sitta o prata om ett eventuellt husköp samtidigt som den här människan som satt brevid antagligen förlorat allt. Svårt att ens föreställa sig.

Är ohyggligt svintrött på alla jävla "experter" där ute som verkar ha extremkoll på statskassan, sveriges budget eller BNP och allt inom svensk ekonomi då lite för många gafflar om att vi "inte har råd" att ta emot x antal flyktingar för att vi måste "hjälpa våra egna" (vilket är ett skitdumt argument, vilka är det?) 
Jag har dock aldrig sett någonsomhelst fakta eller trovärdig källa inom detta, att Sverige inte skulle ha råd. 
Vad menas med hjälpa våra egna förresten? Vad jag förstått så får dom flesta svenska medborgare hjälp av sociala myndigheter om t ex mat skulle fattas. Så förklara gärna. Eller nej gör inte det förresten, min hjärna börjar få en snorliknande konsistens av all jävla "dold" främlingsfientlighet i form av den "goda viljan att hjälpa våra egna FÖRST". (Oj vad mycket citationstecken det blev ;))

Hämtade ut körkortet igår förresten, hysteriskt ballt!!!!  

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Håller med, så jävla trött på alla dumma argument att jag vill slita mitt hår. Och oavsett, om vi så måste äta knäckebröd i flera år framöver så vafan, vi måste ju hjälpa! Jävligt fint av din paps att hjälpa så.

Svar: Eller hur!!! Herregewd, vi har uppenbarligen resurser för att hjälpa, sånt ska man inte snåla med!
din apa i etern.

2015-09-13 @ 07:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0