Ett episkt äventyr.

Yäääääääääääääy!! 
Är äntligen fisk! Eller frisk! Eller ja, lite snor kvar men halsen e lixom top notch. 

Igår var jag en rekte YOLOgrrrl! Min käre vän Hannill föreslog lite kvällshopping. Har egentligen sakta förvandlats till en stay-at-home-Netflix-girl men kände att ett "äventyr" vore ju kul. Nuförtiden räknas allt som är utanför hemmet som "äventyr". 
Tog bussen till stan. Bussen va lyxig. Det fanns hål i bussen så man kan ladda mobilen. Lyxigt. Jag hade hörlurar och spelade ashög discomusik och njöt hela resan. Lugnt o skönt trots discomusik. Framme i stan runt sju, började med en liten finöl (eller ja, fatöl "inte så noga") och gled senare in i den nya shoppinggallerian. Den kändes stor och tom. Det spelades hög discomusik i hela staden. Lite lyxig det med. 
Köpte lite inredningsprylar. Men dyrt tyckte jag? När man är på loppis lite väl ofta så förvandlas allt nyproducerat som kostar över hundra spänn till "dyrt". 

Var så exalterad att jag glömde bort att äta. Tog tio-bussen hem och var hemma skitsent, var hungrig så jag gjorde äggröra och sov sen som en liten ilsken illerhane, fast på ett bra sätt. 

Hade smink på mig! Det är lyxen det.

La upp den här bilden på instagram och tappade två följare. HAHA. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0