Apan åker bil.

Vet ni! Idag tog jag ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för undertecknad, jag gav mig iväg på mitt livs första biltur ENSAM!! 
Jag tog ju körkortet i september. Då var jag väldigt gravid, vilket gjorde att det blev ett låååååångt uppehåll med körningen, plus att det tog ännu längre tid innan jag ens vågade köra med vide i bilen. Men på sistone har jag kört mer intensivt så att jag ska våga ta mig iväg själv.

Hur det gick? Jotack det gick bra, förutom att jag körde med handbromsen i hela vägen dit vilket gjorde att bilen pep och jag trodde att jag skulle sprängas. 

Åkte till Ica maxi, gjorde en förjävlig parkering och väntade på att någon skulle skälla ut mig, så jag satt kvar i bilen en stund (helt ologiskt??) började backa, krångla och backa. Sen gick jag ut. Mmm. Väl i kassan hade jag typ 17 olika kort med 500 koder som var uppskriva på en lapp som jag inte hittade. Svetten rann och jag stoppade i alla kort i maskinen och det ba "medges ej". Började nästan grina. Stod en jättesnäll dam bakom mig som tröstade. Haha. Men hittade rätt tillslut. 
Sen åkte jag hem och alla överlevde.

Snipp snapp snut så var sagan slut. 

Var betydligt piffigare igår. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0