En kall jävla morgon!

Hej på er!

Vi flyttade ju in i ze house i lördags. Det var intressant för oss alla. Men in kom vi. Första natten vaknade vi av att Jonas skrek. Han hade fått ryggskott eller nåt sånt, fast han trodde ryggen gått av. Stackarn. 

Natt nr 2 vaknade jag av att det var förjävla kallt. Då hade elpannan gett sig. Smoofie fick springa ner i källarn o pilla lite sen gick den igång igen. Sen gav den sig igen och sådär höll det på ett tag. Blev svettig och kall, men tillslut då så fick vi ordning på skiten. Hoppas jag. Inte coolt att ha en trasig panna när det är -20 ute. Annars så börjar det väl ta sig, mycket lättare att flytta till ett större ställe än ett litet. 
Men alltså känslan av att käka frukost i sitt hus! Awesomeness. Eller att ha en slags utsikt. Jag ser fåglar! Stjärnor! Igår såg vi rådjur!!!!! (Stadsbon som e helt lyrisk över "naturen".)

Inatt är jag o Vide själva då Jonas jobbar natt. Känns som att varenda skräckfilm jag någonsin sett spelas upp i pannloben. E bara lite skiträdd. Just nu är jag rädd nöjd över att vi inte flyttade ut i skogen. 


Lillsnuttern!! 

Så fint utanför fönstret! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0