Ett gammalt hus.

Hah! Vi håller på o flyttar eller vad man säger. Det gamle huset har redan krånglat lite med oss. Börjar bli lite kallsvettig när jag faktiskt inser lite mer nu vad som ligger framför oss. Elpannan som verkar vara ca 120 år gammel är på väg att ge upp. Hade en rörmokare i huset häromdagen som fixade lite med pannan och elementen då det var kallare än i helvetet i huset. Dessutom är det ju extrehehemt många väggkontakter överallt. En salig blandning av jordade och icke-jordade, vilket jag är rätt säker på att man inte får göra. Hehe. Gubben som bodde där innan var elektriker. Hehe........

Idag upptäckte vi att spisen inte fungerade. Och att det inte gick att öppna frysen helt då dörren slog i fönsterkarmen (varför ens placera det så?)  

Det är mycket som ska göras alltså. Vet knappt vart jag ska börja så vi tänkte ta rum för rum när det gäller renovering. 

Hehe, vi ville flytta ut i helgen, men med ett child så tar ju saker liiiite längre tid än vad man tror, så det blir nästa helg istället. 
Har redan hunnit träffa 3 grannar och då har vi inte ens flyttat in. Är det så i bostadsområden alltså? Att folk ser sina grannar som... Ja.. Jag vet inte, men kompanjoner? Att man ska hålla ihop? Att man pratar med sina grannar? Är väl helt skadad av alla år i lägenhet och titthålssmygande, här undviker vi prat in i det sista. 

Ja men vafan... Det här blir nog kul. Eller...


Kommentarer
Postat av: kret

När vi flyttade i somras kom folk och hälsade, ville ge bort grejer, letade lekkamrater till sina barn osv. Så har de koll på en "har sett att Figge åker iväg kl 6 på morgonen nu, har han börjat jobba?" Osv. Gulligt och tryggt på något vis 😊

2016-01-11 @ 09:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0