Inte unik.

Hehe. Jag har börjat förstå att det här med att ongen vaknar skittidigt i ottan inte är något unikt. Jo jag tänkte så förut, att vi är dom ENDA föräldrarna som får gå upp klockan 4-5. Det är inte särskilt ovanligt med barn som vaknar tidigt. Jag o brorsan vaknande jämt jättejättetidigt och somnade jättetidigt, så att jag ens är förvånad??

Tack Lisa för tips! Imorse tänkte jag att "nu ska vi upp o leka lite o sen ska vi sova igen." Jag svor faktiskt inte en enda gång. Ibland är dom enklaste tipsen dom bästa.

Igår hade Wilma kalas! Eller ja, brorsan o Karin hade kalas för Wilma rättare sagt. Wilma var jätteglad o verkade ha supersköj, massa släkt där. Pratade lite med Karins lillebror som gick i gymnasiet. Kan verkligen sakna ungdomar ibland, dom brukar vara så himla gulliga o nyfikna.
Önskar att jag hade varit tonåring idag istället för örti år sen, verkar finnas så jäkla många roliga gymnasieutbildningningar nuförtiden.
Jag läste "barn o fritid" med inriktning på barn. Vi läste en kurs som hette "utveckling, livsvillkor och socialisation." Så töligt!!! Inte säker på att jag ens fattade vad det betydde. Hade oxå en kurs som handlade om att lära ut (minns ej namnet) med en lärare som inte alls kunde lära ut. Hehe.

Apan ca 18-19 bast. Häftiga effekter!!
Schleten apa 31 år i ottan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0