Morsan grinar + jobb

Imorse vaknade vide fyra och vi gick upp halv fem. Var så trött o arg att jag nästan grinade. Klockan sex försökte vi lägga oss och då grinade jag på riktigt när vide inte alls var särskilt intresserad av sömn. Låg o fulgrinade en stund men då ryckte Smoofie in o gick upp med honom, väldigt snällt, trots att han tagit nattpasset o knegat i tolv timmar dagen innan.

Tänker att problemet kanske ligger hos mig. Det är inte Vides fel att han är sjukt morgonpigg. Jag kanske får ändra mina sovrutiner istället? Alltså att jag ska anpassa mig till honom istället för tvärtom. Får väl börja gå o lägga mig kvart över åtta så jag får mina timmar och kan bli lika mörasnärtig som lellkörva.

Nu till något helt annat, idag var jag i Arvika och hämtade mina Jobbskor och skrev på avtalet. Börjar jobba i fabriken på måndag!! Är svinpeppad och asnervös! Tänk om ingen gillar mig? Tänk om jag gör fel? Men det blir nog bra ändå, känns fantastiskt att få börja jobba igen!

Vägen till Arvika är förresten fruktansvärd, en litten litten smal väg med massa kurvor.

Vides första selfie.

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha, what?! Vilken väg tog du till Arvika då? 😂 Hoppas btw att Vide ger er en rejäl sovmorgon snart!

Svar: Finns det fler vägar än en??? Det var väl 61:an (eller 62 kanske den heter? minns inte..) fruktansvärd och smal, enfilig. Usch! Men jag är ju bortskämd med motorvägen. ;)
din apa i etern.

2016-10-06 @ 21:36:20
Postat av: Lisa

Uh, vi har också alltid haft tidiga morgnar (mornar?) med Alfred. Han vaknade mellan 4 och 5 varenda jävla morgon och jag som gärna sover till 10 var ju ett vrak. För min del hjälpte det att ställa om tänket. Istället för att lägga mig och tänka "Hoppas hoppas nu att han iaf sover till 7" så la jag mig med tanken att "Nu ska jag sova en stund och sen när han vaknar kl 4 går vi upp och leker lite". Då var det på något sätt lite lättare att gå upp tidigt, för jag slapp känna mig besviken (visst är det konstigt att man känner sig besviken och lurad på sin sömn, det är ju inte barnets fel att hen vaknar tidigt)

Det är värdelöst att inte få sova, jag antar att du får testa lite olika strategier för att orka. Att lägga sig tidigt är ju den logiska lösningen, men så är det ju den där egentiden på kvällen som är så värdefull... Klurigt, men det blir iaf bättre. Alfred sover ändå till kl 6 numera :P

2016-10-07 @ 08:39:22
Postat av: Malin

Kämpa på <3 <3
Så kul med jobbet!

2016-10-08 @ 21:59:11
URL: http://malinsvedjeholm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0