God organ!

Ja nu är klockan sådär görtidigt igen. Har redan hunnit dricka kaffe, fått mens, tjafsat med Smoofie, ätit en smörgås, bytt blöja på körvongen. Värt att börja tjafsa klockan fem på möra med en menstruerande morgontrött sambo JONAS!!!

Vide är rätt go nu i nån timme eller så, han brukar sitta i sin stol o kolla på amerikanska barnsånger en stund så jag kan konsumera kaffet sen brukar han leka lugnt en stund innan han kommer på att han är vråltrött, och gnällfest börjar.

Tänkte börja med menskopp förresten! Det tänker jag varje månad när mensen kommer sen glömmer jag bort det i samma stund som det slutar. Det verkar ju svinbra! Gött för miljön och plånboken och sånt. För fyfan vad dyrt det är med mensskydd och tamponger och sån dret.

Igår kom mitt paket från ecotools som jag vann! Gu va kul, det var fint och fullt med glitter och en liten handskriven lapp. Har några borstar från ecotools sen innan och dom gillar jag supermycket så det är kul o få testa fler!

Så fina! Det var två borstar till som jag glömde plocka upp.
Får testa någon dag.

Just det, vi tjafsade om bananer idag så det var inget märkvärdigt. Tänk vad mycket konstig skit man kan tjafsa om va?!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0