Lördag!!

Herrejävlar vad slitiga helgerna har blivit på sistone. Vi håller på o renoverar vår sommarstuga som vi ska sälja! Det är jävligt jobbigt att renovera om ni inte visste det. Tur att  vi får hjälp! 


Än så länge har vi:
Målat knutarna. 
Målat fönsterfoder.
Målat verandan.
Målat tre fönster.
Tapetserat två rum.
Målat tak + vägg på ett rum. 

Har bara en miljard fönster + skrapning, byte av några fönsterbrädor, måla jävla plankor vid taket. Måla en vägg till. Pheeew. Och sen ska vi bara åka till tippen en miljon gånger och slänga ett helt garage fyllt med skräp. Säkert mer. 

Varför består helgen bara av två dagar?? 


Kommentarer
Postat av: Clara

Hörru, kan du inte berätta mer om sommarstugan! Köpte ni den innan ni fick tag i huset eller va? Vart ligger den? Hur stor är den, mulltoa, utedass eller riktig toa? BILDER? Jag vill veta mer!
Är såklart extra intresserad eftersom vi också har en stuga vi funderar på att sälja :)

Svar: Visst! Kan göra ett inlägg när vi börjat få ordning i kaoset! Vi tog över stugan från min far (köpte ut den för 125papp), den ligger i Fagerås! Ett gulligt ställe som heter klaxås, nån km från en sjö! Den är nog ca 50-60 kvm skulle jag gissa på! Stor tomt! Och arrenderad tomt, har två extra byggnader till, en litten mulltoa, och ett garage, plus vedskjul og. Vi ska försöka göra klart renoveringen så fort som möjligt, sen kan en mäklare komma och värdera den. Jag hoppas att vi får ca 300 för den, men då är jag positiv då det inte finns rinnande vatten. :)
din apa i etern.

2017-04-24 @ 20:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0