Föris och fest.

Menåååååh, skrev värsta långa inlägget igår och så skrek ongen och jag var tvungen att springa upp o nu är det borrrrtaaaa!!


Men vi kör i vind, ingen båt utan tegel. 
Denna vecka skolar vi in vide på föris. Det är fruktansvärt och jag hade helst förträngt det och låtit vide bo hemma tills han var 25, då kanske vi kunde börja diskutera förskolan. Men vafan, samhället ska väl ha sitt. 
Och jaaa, det går såklart hur bra som helst. Vide är en social unge. Han klamrade sig fast vid mig som en igel i fem minuter, sen sprang han runt och undersökte allt medans jag helt svettig satt kvar och försökte kämpa emot min inre vrålape-mamma.
Mycket omställningar och nya rutiner, både för mig och lillgorillan. 

Nu pratar vi om något annat tycker jag. I helgen var jag o Sudden på fest!! Låter som att jag alltid är på fest men det stämmer tyvärr inte. Vi var på hemmafest hos en gammal kompis!
Hemmafest! Jag stannade kvar sist. Nej men nästan. Precis innan jag somnade var klockan 03.00. Öhhh, är jag 18 eller? Det var dock skitkul! Jag pratade sönder mina öronlobar. Det ekade i hjärnan i två dagar efteråt. Om ni är på fest med mig någon gång så var beredd på feministrantar och långa utfrågningssamtal. Jag håller gärna förhör, samt har enorm släng av storhetsvansinne. Jag vet inte om det är charmigt eller idiotiskt. Antingen det sistnämnda. Heeh... 

Nu känner jag mig färdigfestad för ett par månader framöver.

Haha, Sudden med peruk och jag var rätt i gasen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0