Åh hej å hå.

Hej satan! Vide fyllde ju år i lördags! Två år!! Två! Alltså mellan 1-2 så har det gått så jävla fort, beror nog delvis på att han går på föris og. Men ändå, herregud! 
Senaste ordet i samlingen är "tack". Han tackar när han ger saker och ibland när han tar emot. 

På lördagen handlade vi lite, och i söndags hade vi kalas. Det var fruktansvärt. Tyckte det var en bra idé att slå ihop två kalas (Jonas släkt och vår), men det var så mycket folk och så  mycket onger överallt. Blir helt svett när jag tänker på det. 
Men men, vide var nöjd, lite överväldigad kanske, men nöjd. Han fick en mjukiskorv som skriker "hot dog" när man kastar den. Haha. Lite kläder, ett flygplan som lät som ett riktigt flygplan och ritplattor. Ritplattorna var stor succé. Jävlar vad han ritat. Jo! Han fick lera av mig o Jonas. Svinbra o ha när han är rastlös. Igår satt han säkert en timme - helt paralyserad och pillade i leran. 

I måndags var vi på kyrkogården o satte ett ljus för Jonna. Jag tänkte att det vore mysigt nu när vide är lite äldre, försökte krama honom och berätta att Jonna låg där. Han försökte blåsa ut alla ljus han såg. Well Well..
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0