KARLJÄVEL!

Alltså, jävlar. Igår var det total fyllekatastrof, INTE SPRIT i fortsättningen, skitfarligt, man blir helt jävla bäng i bollen. Slarvade bort Emma, missade nattbussen, tog följe hem med en okänd turk varav jag gastade flera gånger "JAG HAR TÅRGASSPRAY, FÖRSÖK INGET". Trevligt av mig.
Skickade fyllesms till dumpningsskandalen, skrev typ "haha, än har jag inte gjort bort mig, så det är lika bra att göra det nu", och sen fick jag ångest och skickade ett till "oj, pinsamt, stoltheten som pratar, VI GLÖMMERT." Det gjorde väl inte saken bättre. FAN, varför? Jävligt onödigt.

Och sen kom jag hem, och där satt N, jävla karl till stalker, som påstod att vi skulle sova ihop. "INTE EN CHANS I HELVETET". Men han gick upp och la sig på övervåningen. Mycket bra, situationen räddad, trodde jag.
Vaknade av att han LÅG brevid mig och tjafsade om hur mycket han tyckte om mig. Jävlar vad förbannad jag blev. Man gör inte så! Ett nej är ett nej. NEJ! Så jag gick in och la mig brevid Emma. Han var inne hos oss typ fem gånger och babblade, och jag gastade "DRA ÅT HELVETE, STICK! GÅ HEM". Emma hjälpte till lite i gastningsprocessen. Nu tror jag att han har gått. Men ärligt talat, vad är det som är så jävla svårt att fatta? Och det är inte första gången han har gjort sådär, gått och lagt sig brevid mig, utan att jag bett om det, och jag har blivit lika förbannad varje gång. Gör han det en gång till tänker jag fan polisanmäla honom, ärligt talat, jag skojjar inte.

Men förutom fylle-sms, turkar och stalkers så var det en jävligt rolig kväll.


Kommentarer
Postat av: Räv

Lina vet hur man festar ordentligt! :D

2009-03-08 @ 14:01:40
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: apan

party lajk a rockstar, I can make milljons! unts unts unts

2009-03-08 @ 14:47:58
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Anna Kaagaard Kristensen

Ha ha, det låter som att du är helt jävla galen, men roligt galen :D

2009-03-09 @ 02:41:21
URL: http://annakaagaardkristensen.blogg.se/
Postat av: apan

anna: ja, på något sätt kanske, ja. Haha.

2009-03-09 @ 09:46:41
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0